Norsk-Svenska Handelskammaren

Messer og arenaer i Norge

Stiftelsen Norges Varemesse er en selveid stiftelse med styre og valgkomité sammensatt av representanter fra Næringslivets Hovedorganisasjon og Virke.

Virksomhetens formål er å skape verdier for norsk og internasjonalt næringsliv gjennom å sikre et markedstilpasset og kostnadseffektivt tilbud til arrangører, utstillere og besøkende.

Stiftelsen eier og driver Norges Varemesse på Lillestrøm og Oslo Spektrum.

ONS

ONS (Offshore Northern Seas) er en norsk non-profit stiftelse som har som formål å være en møteplass for den internasjonale energibransjen. Arrangementet ONS, som arrangeres av Stiftelsen ONS, avholdes i august annethvert år i StavangerNorge. Arrangementet består av en utstilling, en konferanse og en festival. Leverandørindustrien til olje og gassbransjen benytter denne messen til å vise seg frem og for å knytte kontakter.

Du kan lese mere om ONS her:
Du kan lese mere om Norges Varemesse og deres ulike fagmesser her:

Norrmän gränshandlade för 9,3 miljarder 2023

2023 uppgick norrmännens gränshandel i Sverige till 9,3 miljarder kronor enligt SSB (Statistisk Sentralbyrå) som är en branschneutral institution och den centrala myndigheten för utveckling, framställning och förmedling av norsk

Läs mer »

1 år med Talentnettverket

Deltagarna i Talentnettverket 2023 har nu utvecklat relationer, kunskap och lärande under ett års tid. Det sker någonting alldeles speciellt när 30-talet talanger från vitt olika branscher möts, delar kunskap

Läs mer »