Norsk-Svenska Handelskammaren

Välkommen till World of Volvo och Liseberg

Upplev en värld i förändring

World of Volvo är en mötesplats i ständig rörelse fylld med innovativa, inspirerande och underhållande upplevelser.

Välkommen att framöver vara en del av en inspirerande upplevelse med dig i centrum. World of Volvo kommer att erbjuda ett varierat program med konserter, utställningar och aktiviteter med globala teman. Delta i en kreativ workshop eller lyssna på gästtalare.

World of Volvos dedikerade Volvo-utställning tar dig med på en resa från dåtid till nutid och in i framtiden. Ta en nostalgitripp och utforska de mest ikoniska fordonen som bäst representerar Volvovarumärkets historiska utveckling.

Det kommer att finnas en mängd stora och små upplevelser; experimentella, storslagna eller personliga. Inget besök kommer att vara det andra likt. World of Volvo definierar en värld i ständig rörelse.

Göteborgs nya upplevelsecenter som öppnar i april, är en hub med aktiviteter som erbjuder något för alla – en levande mötesplats med mer ”omtanke”.
Vi möter Magnus Wrahme, VD för World of Volvo och som visar upp Göteborgs nya mötesplats.

Alla känner till Liseberg.
Nöjesparken framför allt. De nya attraktionerna Grand Curiosa Hotel och Liseberg Oceana Vattenvärld skulle Lisebergs VD Andreas Andersen lotsa oss igenom, var det tänkt, men….

En omfattande brand utbröt under måndagsmorgonen den 12 februari på Liseberg Oceana Vattenvärld. En olycka som påverkar och berör många.

Liseberg tog emot ca 2,5 miljoner besökare, omsatte 1,38 miljarder kronor och med ett EBITDA på ca 400 MSEK (2022). Det nya hotellet, Liseberg Grand Curiosa, är Sveriges mest fantasifulla familjehotell. Nio våningar högt och 29 000 kvm stort är den stjärnformade byggnaden som rymmer 457 rum. Alla med minst fem bäddar, men här finns även rum för ännu större sällskap.

Vi möter Lisebergs koncernchef Andreas Andersen som berättar om nuläget och framtiden.

Vi önskar dig som är medlem i Norsk Svenska Handelskammaren eller i Konsulära kåren mycket välkommen till denna spännande eftermiddag. Det bjuds även på fika och mingel. Platsantalet är begränsat.

Anmälda personer som inte dyker upp utan att avboka sig senast dagen före debiteras med 200 kr för att täcka kostnader.

Mycket välkommen önskar styrelserna för konsulära kåren i Västsverige och Norsk Svenska Handelskammaren i Göteborg.

Vi ses på World of Volvo, Lyckholms Torg 1

Anmälan

Bokningen är stängd för detta evenemang.

23 maj 2024

Kl: 16:00 - 18:00

World of Volvo

Laddar Karta...