Norsk-Svenska Handelskammaren

En inspirerande eftermiddag hos The Assessment Company

Få insikter om framtidens ledarskap från ACs grundare, Steffen Dyre Hansen. Steffen kommer att utforska temat "Vad kännetecknar en ledare som lyckas i 2024?" genom en interaktiv föreläsning som tidigare i år gjort succé på Oslo Business Forum.

Vi välkomnar Dig till ACs lokaler på Garvis Carlssons gata 1, 12 tr i Solna/Råsunda, för en unik föreläsning om ledarskap i framtiden.

Kaffe och kaka: 15:30 – 16:00
Presentation: 16:00 – 17:00
Mingel med dryck och lättare tilltugg: 17:00 och framåt.

 

Delta i vårt evenemang och få insikter om framtidens ledarskap från ACs grundare, Steffen Dyre Hansen. Steffen kommer att utforska temat ”Vad kännetecknar en ledare som lyckas i 2024?” genom en interaktiv föreläsning som tidigare i år gjort succé på Oslo Business Forum.

AC har tillsammans med forskarna Per-Magnus Moe Thompson (docent) och Jon Magnus Haakonsen (forskare och doktorand) från Handelshögskolan BI, arbetat fram en nordisk ledarskapsmodell. Tidigare låg fokus på att ledare skulle vara starka inom en specifik ledarskapskompetens, men ny forskning indikerar istället att ett lyckat ledarskap bygger på att man kan hantera ett antal paradoxala kompetenser.

Anmälan

Bokningen är stängd för detta evenemang.

25 januari 2024

Kl: 15:30 - 17:00

Laddar Karta...