Norsk-Svenska Handelskammaren

Afterwork: Maritimt miljø og næringsliv – bærekraftig sameksistens?

Sveriges ambassade og Norsk-Svensk Handelskammer Oslo inviterer til afterwork torsdag 28 september kl 15:00. Nina Jensen er en profilert samfunnsdebattant med en sterk stemme for vårt felles maritime miljø.

 

 

 

Sveriges ambassade og Norsk-Svensk Handelskammer Oslo inviterer til afterwork torsdag 28 september kl 15:00.

Nina Jensen er en profilert samfunnsdebattant med en sterk stemme for vårt felles maritime miljø.

 

 

 

 

Hun kommer til oss for å snakke noe om Skagerk, Norges og Sveriges felles maritime region og om REV. REV- Ocean er verdens største og mest avanserte forsknings- og ekspedisjonsskip. Skipet er initiert av Kjell Inge Røkke og ledet av Nina Jensen. Formålet med skipet er å øke kunnskap om -og forståelse for de maritime problemene vi står overfor, finne løsninger som kan testes ut ombord og som kan skaleres for så å dele denne kunnskapen med resten av verden. REV Ocean skal løse 3 hovedproblemer: plast, klima og overfiske.

Nina er utdannet marin-biolog og er tidligere generalsekretær i WWF Verdens naturfond

Det blir som vanlig lett servering i forkant av diskusjonen og vi booker noen bord på et sted i nærheten for de som vil fortsette diskusjoner i etterkant av møtet.

Afterwork er en serie med diskusjoner hvor kjente næringslivsprofiler deltar i dialog med våre yngre medlemmer (under 35 år). Her er det høyt undertaket og vi oppfordrer til å stille spørsmål og bli kjent med andre yngre fra våre medlemsbedrifter.

Vel møtt!

Registrering

Bokningen är stängd för detta evenemang.

13 oktober 2023

Kl: 15:00 - 16:30

Sveriges Ambassade

Laddar Karta...