Norsk-Svenska Handelskammaren

Tema  – Vår nye to-års strategi

God stemning med masse positivitet på den Svenske ambassaden i går da Norsk-Svensk Handelskammer Oslo samlet sine Premium-medlemmer. Tema – vår nye to-års strategi og hvordan vi kan lære fra gode samarbeidseksempler mellom våre to land!

Ambassadør Björner ga gode refleksjoner rundt vårt naboskap og Statkraft med Christian Rynning-Tønnesen presenterte kraftsamarbeidet mellom Norge og Sverige som er et godt eksempel på tett Svensk-Norsk samarbeid. Deretter gikk Rikke Lind (NSHK Oslo Styreleder) igjennom vår strategi. Johan H. Andresen (Ferd) ga avslutningsvis en god refleksjon rundt våre to lands forretningsmessige naboskap.

Vi takker alle våre medlemmer, og spesielt til våre Premium-medlemmer, for støtten dere har gitt oss så langt på medlemsmøter, i dialog med politisk ledelse, bidrag til Tallentnettverket og på våre arrangementer i Arendalsuka – Vi ser frem mot ett tettpakket 2024!

Og helt til slutt en stor takk til Sveriges ambassade for å ta oss varmt imot og til Statkraft for å sponse middagen.

Norrmän gränshandlade för 9,3 miljarder 2023

2023 uppgick norrmännens gränshandel i Sverige till 9,3 miljarder kronor enligt SSB (Statistisk Sentralbyrå) som är en branschneutral institution och den centrala myndigheten för utveckling, framställning och förmedling av norsk

Läs mer »

1 år med Talentnettverket

Deltagarna i Talentnettverket 2023 har nu utvecklat relationer, kunskap och lärande under ett års tid. Det sker någonting alldeles speciellt när 30-talet talanger från vitt olika branscher möts, delar kunskap

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide
 • Christian Angell
 • Eurocredit AB
 • Dnb ASA

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00