Norsk-Svenska Handelskammaren

Sök SSE MBA NSHK-stipendiet 2023

Norsk-Svenska Handelskammaren (NSHK), tillsammans med Handelshögskolan i Stockholm, är stolta över att tillkännage SSE MBA NSHK Scholarship 2023. Medlemsföretagen i Norsk-Svenska Handelskammaren är inbjudna att nominera sina topptalanger till ett stipendium för SSE MBA Executive Format-programmet. Stipendiet täcker hela studieavgiften på 595 000 kr + moms.

En mottagare väljs ut för stipendiet.

SSE MBA förbereder dig för ditt nästa karriärsteg, samtidigt som du får verktygen för att bygga, leda och utveckla organisationer på den globala arenan. Ett program för personer med passion för affärsutveckling och ett mål att leda i internationella organisationer. Den är utformad för morgondagens ledare.  

Översikt över programmet
SSE MBA hjälper dig att växa till bredare ansvarsområden mer effektivt, skärpa dina analytiska färdigheter, öka din ekonomiska förståelse och förbereda dig för den globala affärsvärlden.  Du kommer att få nya färdigheter och bygga ett värdefullt internationellt nätverk av företagsledare.

Programmet står på en generell ledningsgrund kombinerat med valbara kurser på Handelshögskolans campus och på partnerskolor inom Global Network for Advanced Management (GNAM).

Den består av tio intensiva campusveckor, hela veckor måndag till fredag, som hålls under 18 månader med digitalt innehåll och självstudier däremellan. Tre av campusveckorna är internationella studiebesök som hålls i Europa, Asien och USA. Under campusveckorna är full närvaro obligatorisk.
Schemat är som följer (kan komma att ändras):
2023: 4-8 dec 2024: 22-26 jan, 11-15 mars, 22-26 april, 10-14 jun, 2-6 sep, 18-22 nov 2025: 27-31 jan, 3-7 mar eller 7-11 april, 19-23 maj

Språk
Programmet genomförs på engelska.

Nominering
Nomineringen sker via Open Form på handelshögskolans hemsida https://www.hhs.se/en/education/mba/application/scholarships/nshk-scholarship/ Före den 30 april 2023.

Ytterligare programkostnader
SSE MBA NSHK-stipendiet täcker hela studieavgiften på 595 000 kronor (exkl. moms). Ytterligare kostnader relaterade till resor, reseförsäkring, mat, boende eller andra ombordstigningskostnader ingår inte.  

För mer information, vänligen kontakta: Helena Bergelv, +46 8 586 175 27, helena.bergelv@hhs.se

NSHK Stockholms årsmöte i EU-valets tecken

NSHK Stockholm genomförde sitt årsmöte planenligt 29 maj i Priority´s  nya lokaler. Årets tema var det kommande EU-valet där Torbjörn Sjöström, VD på Novus gav en uppdatering om opinionsläget i Sverige inför valet och där

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Intendia AB
 • GK
 • Metaforce AB
 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00