Norsk-Svenska Handelskammaren

Grensetjänsten är viktig

Norsk-Svenska Handelskammaren gratulerar jubilaren GRENSETJÄNSTEN Norge-Sverige på 20 års dagen.

Grensetjänsten Norge-Sverige är en informationstjänst för dig med frågor om företagande, jobb och livet på båda sidor om den norsk-svenska gränsen. Grensetjänsten guidar dig helt enkelt till relevant information. Man har samlat all information från de myndigheter som kan vara aktuella. Gränsöverskridande sysselsättning är viktig för både Norge och Sverige och Grensetjänsten guidar dig rätt i informationsletandet.

Det kan gälla regler kring hur det är att jobba i Norge, skatt, sjukförsäkring etc. till hur du startar företag i Norge. Är du i behov av hjälp finner du det mesta via www.grensetjensten.com eller via telefon från Sverige 0571-239 03 eller från Norge 62 83 21 00

Annika Daisley, styrelseledamot i Norsk Svenska Handelskammaren och från Svinesundskommittén presenterar lösningar på gränshinder under Grensetjänstens jubileum på Voksenåsen, Oslo

Norrmän gränshandlade för 9,3 miljarder 2023

2023 uppgick norrmännens gränshandel i Sverige till 9,3 miljarder kronor enligt SSB (Statistisk Sentralbyrå) som är en branschneutral institution och den centrala myndigheten för utveckling, framställning och förmedling av norsk

Läs mer »

1 år med Talentnettverket

Deltagarna i Talentnettverket 2023 har nu utvecklat relationer, kunskap och lärande under ett års tid. Det sker någonting alldeles speciellt när 30-talet talanger från vitt olika branscher möts, delar kunskap

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Metaforce AB
 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide
 • Christian Angell
 • Eurocredit AB

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00