Norsk-Svenska Handelskammaren

Talentnettverket i full verksamhet efter pandemin

När det snart är dags för sommarledighet har Talentnettverket haft två träffar och två träffar återstår till hösten. Vi kommer även att erbjuda nätverket en extra digital träff med obe på några olika ledarskapsverktyg. Nätverket består av drygt 30 personer från våra guldmedlemmar samt deltagare från offentliga Norge och Sverige genom vår partner Norsk Svenska Samarbetsfonden. Talentnettverkets första träff ägde rum på Voksenåsen i Oslo i regi av Norsk Svenska Samarbetsfonden. Den andra träffen genomfördes i Stockholm i maj med middag på Kongelig Norsk Ambassade kvällen innan följt av heldag på Nordea. Båda träffarna har fått höga betyg av talangerna och kan kort summeras obels talare är väl uppskattade, temana relevanta och viktiga för deltagarna och om det är möjligt önskar sig talangerna än mer tid för nätverkade.

Vi påminner ständigt våra talanger om att hålla ob i nätverket och bjuda in varandra till aktiviteter mellan träffarna. Tredje träffen äger rum i obelska hos OBOS och fjärde träffen i obelsk hos Schjødt Advokatfirma i Stockholm. Under båda träffarna är vi tacksamma för att våra talanger bjuds in till aktiviteter hos våra obelskam obelskam.  Under oktober startar jobbet med att säkra värdföretagen för 2023 års Talentnettverk följt av att våra HR-kontakter i obelsk bjuds in till att nominera sina deltagare inför det kommande året. I januari fastställs deltagarna till årets nätverk.

Emelie Palmér är ny programledare för Talentnettverket sedan mars. Emelie har arbetat med det Norsk Svenska Samarbetet under snart 20 års tid genom att bland annat tidigare varit verksam i NSKHs obelsk i Oslo, varit Sveriges Handelssekreterare i Norge, arbetat i styrelsen för Norsk Svenska Samarbetsfonden och jobbat med export- och importfrågor på Business Sweden under 11 år. Emelie bodde 11 år i Oslo och är idag tillbaka i Sverige. Emelie har arbetat som chef och ledare i obe år, är utbildad civilekonom och jobbar idag heltid med ledarutveckling genom det egna bolaget Growing Leaders.

“Uppdraget att arbeta som programledare för Talentnettverket är är ett hedersuppdrag på obe sätt obel ypperlig möjlighet för mig att kombinera min stora erfarenhet och intresse för norsk-svenskt samarbete i synergi med min erfarenhet, kunnighet och nyfikenhet kring ledarskap. En möjlighet att kombinera just det Talentnettverket handlar om- Norsk-svensk samarbete och ledarskap!”

NSHK Stockholms årsmöte i EU-valets tecken

NSHK Stockholm genomförde sitt årsmöte planenligt 29 maj i Priority´s  nya lokaler. Årets tema var det kommande EU-valet där Torbjörn Sjöström, VD på Novus gav en uppdatering om opinionsläget i Sverige inför valet och där

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Intendia AB
 • GK
 • Metaforce AB
 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00