Norsk-Svenska Handelskammaren

Invitasjon – Norge & Sverige – Bygger globale verdikjeder sammen

Norske og svenske bedrifter og virksomheter inviteres til å melde seg på næringslivsprogrammet som planlegges i forbindelse med DD.KK.HH Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marits offisielle besøk til Sverige 2.- 4. mai 2022.

Deres Kongelige Høyheter Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel vil være vertskap under besøket. Det norske Kronprinsparet ledsages av Norges utenriksminister Anniken Huitfeldt og næringsminister Jan Christian Vestre.

Besøket skal bidra til å forsterke det tette næringslivssamarbeidet mellom Norge og Sverige, og det vil bli lagt vekt på at morgendagens verdiskaping må være bærekraftig og kunnskapsbasert.

Aktuelle temaer under besøket er grønn industriutvikling, som ren energi, smart mobilitet, klimavennlige bygg, bærekraftig agrikultur, samt helse- og livsvitenskap. Hav, miljø og helse vil stå på dagsorden under besøk hos forskningsmiljøer i Stockholm og Gøteborg.

Sammen skal Norge og Sverige ta en lederrolle som pionér på bærekraftige løsninger. Dette vil være en unik mulighet for norske og svenske bedrifter og virksomheter å nettverke, utforske felles mulighetsrom samt styrke en felles posisjon i det globale markedet. Programmet vil finne sted i både i Stockholm og Gøteborg. Alle som ønsker å delta på arrangementene må registrere seg. Mer informasjon og påmelding finner dere her Påmeldingen stenger 22.april 2022

Med vennlig hilsen, Innovasjon Norge, NHO og Norsk-Svensk Handelskammer

Norrmän gränshandlade för 9,3 miljarder 2023

2023 uppgick norrmännens gränshandel i Sverige till 9,3 miljarder kronor enligt SSB (Statistisk Sentralbyrå) som är en branschneutral institution och den centrala myndigheten för utveckling, framställning och förmedling av norsk

Läs mer »

1 år med Talentnettverket

Deltagarna i Talentnettverket 2023 har nu utvecklat relationer, kunskap och lärande under ett års tid. Det sker någonting alldeles speciellt när 30-talet talanger från vitt olika branscher möts, delar kunskap

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide
 • Christian Angell
 • Eurocredit AB
 • Dnb ASA

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00