Norsk-Svenska Handelskammaren

John Creed ny daglig leder i Norsk-Svensk Handelskammer

Fra den 1. april tiltrer John Creed som ny daglig leder for Norsk-Svensk Handelskammer i Oslo. Han har lang internasjonal fartstid, særlig fra med-tech og fra den nordiske software industrien. NSHK opplever for tiden en betydelig vekst. John Creed vil bidra sterkt til å øke antall medlemmer og til å sette NSHK enda mer på kartet som en viktig aktør i norsk-svensk samarbeid. 


«Jeg er entusiastisk med tanke på hva John kan tilføre Norsk-Svensk Handelskammer», sier styreleder Kai Eide. ”Han har både den erfaring, dynamikk og andre egenskaper vi nå trenger for å styrke både norsk/svensk næringsliv og for dermed også sette oss i stand til å konkurrere bedre sammen på det internasjonale markedet», mener Eide

NSHK Stockholms årsmöte i EU-valets tecken

NSHK Stockholm genomförde sitt årsmöte planenligt 29 maj i Priority´s  nya lokaler. Årets tema var det kommande EU-valet där Torbjörn Sjöström, VD på Novus gav en uppdatering om opinionsläget i Sverige inför valet och där

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Intendia AB
 • GK
 • Metaforce AB
 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00