Norsk-Svenska Handelskammaren

John Creed ny daglig leder i Norsk-Svensk Handelskammer

Fra den 1. april tiltrer John Creed som ny daglig leder for Norsk-Svensk Handelskammer i Oslo. Han har lang internasjonal fartstid, særlig fra med-tech og fra den nordiske software industrien. NSHK opplever for tiden en betydelig vekst. John Creed vil bidra sterkt til å øke antall medlemmer og til å sette NSHK enda mer på kartet som en viktig aktør i norsk-svensk samarbeid. 


«Jeg er entusiastisk med tanke på hva John kan tilføre Norsk-Svensk Handelskammer», sier styreleder Kai Eide. ”Han har både den erfaring, dynamikk og andre egenskaper vi nå trenger for å styrke både norsk/svensk næringsliv og for dermed også sette oss i stand til å konkurrere bedre sammen på det internasjonale markedet», mener Eide

Norrmän gränshandlade för 9,3 miljarder 2023

2023 uppgick norrmännens gränshandel i Sverige till 9,3 miljarder kronor enligt SSB (Statistisk Sentralbyrå) som är en branschneutral institution och den centrala myndigheten för utveckling, framställning och förmedling av norsk

Läs mer »

1 år med Talentnettverket

Deltagarna i Talentnettverket 2023 har nu utvecklat relationer, kunskap och lärande under ett års tid. Det sker någonting alldeles speciellt när 30-talet talanger från vitt olika branscher möts, delar kunskap

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide
 • Christian Angell
 • Eurocredit AB
 • Dnb ASA

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00