Norsk-Svenska Handelskammaren

«Kunstig intelligens: Norge trenger en kraftsamling. Kan vi bli sterkere gjennom norsk-svensk samarbeid?»

“Mitt mål er at Norge skal slå Sverige”, sa Nikolai Astrup da han fremla Norges strategi for Kunstig Intelligens. Men er det bedre at vi samarbeider for å kunne hevde oss på den store arenaen? Den 19.februar kommer Thor Mosaker, adm. dir. i Smart Innovation Norway, for å fortelle om storsatsingen han selv leder i Halden. Mosaker samarbeider med AI Innovation of Sweden i Gøteborg, hvor svenskene gjennomfører en kraftsamling.  Hva er hans erfaringer med et norsk-svensk samarbeid? Hva kan en felles satsing bety for utviklingen av et bærekraftig næringsliv?

Norrmän gränshandlade för 9,3 miljarder 2023

2023 uppgick norrmännens gränshandel i Sverige till 9,3 miljarder kronor enligt SSB (Statistisk Sentralbyrå) som är en branschneutral institution och den centrala myndigheten för utveckling, framställning och förmedling av norsk

Läs mer »

1 år med Talentnettverket

Deltagarna i Talentnettverket 2023 har nu utvecklat relationer, kunskap och lärande under ett års tid. Det sker någonting alldeles speciellt när 30-talet talanger från vitt olika branscher möts, delar kunskap

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide
 • Christian Angell
 • Eurocredit AB
 • Dnb ASA

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00