Norsk-Svenska Handelskammaren

«Kunstig intelligens: Norge trenger en kraftsamling. Kan vi bli sterkere gjennom norsk-svensk samarbeid?»

“Mitt mål er at Norge skal slå Sverige”, sa Nikolai Astrup da han fremla Norges strategi for Kunstig Intelligens. Men er det bedre at vi samarbeider for å kunne hevde oss på den store arenaen? Den 19.februar kommer Thor Mosaker, adm. dir. i Smart Innovation Norway, for å fortelle om storsatsingen han selv leder i Halden. Mosaker samarbeider med AI Innovation of Sweden i Gøteborg, hvor svenskene gjennomfører en kraftsamling.  Hva er hans erfaringer med et norsk-svensk samarbeid? Hva kan en felles satsing bety for utviklingen av et bærekraftig næringsliv?

NSHK Stockholms årsmöte i EU-valets tecken

NSHK Stockholm genomförde sitt årsmöte planenligt 29 maj i Priority´s  nya lokaler. Årets tema var det kommande EU-valet där Torbjörn Sjöström, VD på Novus gav en uppdatering om opinionsläget i Sverige inför valet och där

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Intendia AB
 • GK
 • Metaforce AB
 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00