Norsk-Svenska Handelskammaren

Välkommen till Frukostseminarium 20 februari 2020

Att bygga konkurrenskraftiga varumärken
Och varumärkets roll i ett företags turn-around

Välkommen till NSHKs frukostseminarium på temat varumärkets roll i dagens digitala affärslandskap. Under det här seminariet kommer du att lära dig mer om att bygga, underhålla och använda dig av varumärket i ett snabbt föränderligt affärslandskap.

“Traditionally the first criterion was a strong balance sheet. Today in first place I put brand
(Warren Buffet, världens mest kända investerare).

Varumärkets har en enorm betydelse i dagens affärslandskap. På vårt frukostseminarium den 20 februari kommer vi att fokusera på varumärkets roll för verksamhetens konkurrenskraft. Som talare har vi bjudit in Erik Tillberg.

Erik har över 20 års internationell erfarenhet av att arbeta tillsammans med styrelser och företagsledningar för att bygga och transformera framgångsrika nordiska och globala varumärken. Erik har grundat och drivitvå internationella varumärkesbyråer och är idag VD för Priority.

Han är också en efterfrågad föreläsare inom varumärkesområdet. Bland annat på det internationella MBA-programmet för H&Ms chefer, för svenska och finska styrelseakademierna samt på Berghs School of Communication.

Datum: 20 februari
Tid: 8.30-9.30. Registrering och frukost från 8.00
Plats: Priority, Skeppsbron 24, Stockholm

Antalet platser för våra medlemmar är begränsat, så anmäl dig så snart som möjligt .
Anmälan görs denna gång per mejl till pal.jebsen@nshk.se

Norrmän gränshandlade för 9,3 miljarder 2023

2023 uppgick norrmännens gränshandel i Sverige till 9,3 miljarder kronor enligt SSB (Statistisk Sentralbyrå) som är en branschneutral institution och den centrala myndigheten för utveckling, framställning och förmedling av norsk

Läs mer »

1 år med Talentnettverket

Deltagarna i Talentnettverket 2023 har nu utvecklat relationer, kunskap och lärande under ett års tid. Det sker någonting alldeles speciellt när 30-talet talanger från vitt olika branscher möts, delar kunskap

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide
 • Christian Angell
 • Eurocredit AB
 • Dnb ASA

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00