Norsk-Svenska Handelskammaren

NSHK Talentnettverk 2019: Årets unga ledare avslutar hos Nordic Choice Hotels

De 24 unga ledarna i NSHK:s Talentnettverk träffades i veckan på den fjärde och sista samlingen för året. Programmet inleddes med en trevlig kväll hos Ambassadör Christian Syse på Norges ambassad för umgänge och middag. Dagen efter bjöd Nordic Choice Hotels på ett mycket inspirerande program om ”People, Planet & Profit” med fokus på hållbarhet, leda med passion och kompetensutveckling.

Målet med programmet är att bidra till nya nätverk och ge deltagarna långsiktigt och värdefullt utbyte i form av stärkta professionella och personliga kontakter mellan kolleger i ledande norska och svenska företag.

#norsksvensktsamarbete #nordicchoicehotels #obos #dnb #innovasjonnorge #businessweden #snsf

Norrmän gränshandlade för 9,3 miljarder 2023

2023 uppgick norrmännens gränshandel i Sverige till 9,3 miljarder kronor enligt SSB (Statistisk Sentralbyrå) som är en branschneutral institution och den centrala myndigheten för utveckling, framställning och förmedling av norsk

Läs mer »

1 år med Talentnettverket

Deltagarna i Talentnettverket 2023 har nu utvecklat relationer, kunskap och lärande under ett års tid. Det sker någonting alldeles speciellt när 30-talet talanger från vitt olika branscher möts, delar kunskap

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide
 • Christian Angell
 • Eurocredit AB
 • Dnb ASA

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00