Norsk-Svenska Handelskammaren

Inspirerande bidrag från deltagarna i Talentnettverket 2018

Under en trevlig kväll på Norges ambassad så träffades deltagarna i Talentnettverket 2018 för att presentera årets grupparbeten med tema, ”Synergi över kölen”. Det blev ett tufft val för juryn – Björn Rosengren, ordförande i Norsk-Svenska Handelskammaren Stockholm, Anders Wenström, representant för Svensk-norska samarbetsfonden och Kai Eide,  ordförande i NSHK Oslo – att utse ett vinnande bidrag.

Detta var talenternas sista samling för året som sedan avslutades med en heldags program hos SAS i Frösundavik.

Alla bidrag var intressanta idéer och förslag men det vinnare blev en portal, ”1630”. Se presentationen här.

Vinnargruppen bestod av Anton Håkansson, DNB Bank ASA, Zakaria Saaliti, Handelsbanken och Monica Stensland, UD Norge. Här tillsammans med juryn; Björn Rosengren, Anders Wenström och Kai Eide.

Övriga deltagande grupper var:

Speciellt pris utdelat av Michaël Berglund AB

I samarbete med NSHK delade Michaël Berglund AB ut ett speciellt pris med temat, ”Rätt ledare för en bättre värld”. Där röstade deltagarna själva fram den i gruppen som bidragit mest för att utveckla samarbetsandan under året.

Silje Marie Lesjø, Innovasjon Norge, vann en plats på Michaël Berglund Board Values kurs i professionellt styrelsearbete under 2019 och gratulerades av Joakim Säll, Senior Partner, Michaël Berglund AB och Berit Salheim, VD NSHK och programledare för Talentnettverket.

Vi tackar våra samarbetspartners:

Norrmän gränshandlade för 9,3 miljarder 2023

2023 uppgick norrmännens gränshandel i Sverige till 9,3 miljarder kronor enligt SSB (Statistisk Sentralbyrå) som är en branschneutral institution och den centrala myndigheten för utveckling, framställning och förmedling av norsk

Läs mer »

1 år med Talentnettverket

Deltagarna i Talentnettverket 2023 har nu utvecklat relationer, kunskap och lärande under ett års tid. Det sker någonting alldeles speciellt när 30-talet talanger från vitt olika branscher möts, delar kunskap

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide
 • Christian Angell
 • Eurocredit AB
 • Dnb ASA

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00