Event

NSHK erbjuder ett attraktivt program av ett tiotal medlemsmöten varje år. Vi ger ett unikt norsk-svenskt perspektiv på aktuella teman med intressanta föredragshållare. Som medlem får du möjlighet att påverka NSHK:s program och stå som värd för våra möten.

NSHK har ett nära samarbete med relevanta nordiska aktörer och kan erbjuda medlemmarna allt från intima kulturella begivenheter till stora konferenser.

NSHK satsar på att spela en aktiv roll i norsk och svensk näringslivsutveckling och har bland annat genom projektet ”Innovative Nordics” bidragit till ny forskning kring hur Norge och Sverige kan nå sin fulla potential genom ökad samlad innovationskraft. Projektets första fas avslutades med en stor näringslivskonferens i Stockholm i april 2016. Konferensen öppnades av ländernas näringsministrar och bland deltagarna märktes våra främsta näringslivsaktörer.

Kommande event i Stockholm

Vi har för tillfället inga planerade event.

Övriga event

28 september, 2023. Kl: 15:00 - 16:30

Nyheter

Guldmedlemmar

 • Norge är vår största handelspartner och en helt central del för det svenska näringslivet. Närheten geografiskt, gemensam kultur och en sammanhållen historia är faktorer som är väsentliga för en stadig ekonomisk tillväxt.

  Björn Rosengren
  Björn Rosengren Styrelseordförande, NSHK Stockholm
 • Norge og Sverige utgjør verdens kanskje mest integrerte område. Men mulighetene er fortsatt store for tettere samarbeid innen industri, innovasjon og forskning. Klimakrisen, ny teknologi og pandemien skaper behov for enda sterkere integrasjon. Potensialet er stort. Nå må det utnyttes!

  Kai Eide
  Kai Eide Styreleder i NSHK Oslo
 • Norge och Sverige har länge varit varandras viktigaste handelspartners. För Västsverige är relationen ännu viktigare. NSHK Göteborg är nätverket där vi med praktisk erfarenhet möts, byter erfarenheter och skapar nya möjligheter. Har du råd att inte vara med?

  Catharina Olofsson Managing Director, KGH Accountancy & VAT Services AB