"Välkommen till NSHK Stockholm: Vad betyder utfallet av Stortingvalget för samarbetet Norge-Sverige?"

Vad betyder utfallet av Stortingvalget för samarbetet Norge-Sverige? Den 13 september var det ordinarie val till Stortinget i Norge. Sittande regeringskoalition med Statsminister Erna Solberg förlorade och det står nu klart att Arbeiderpartiets Jonas Gahr Störe kommer forma en ny regering. Han förväntas bilda en koalitionsregering tillsammans med Senterpartiet (Sp) och Socialistisk Ventreparti (Sv). Förhandlingar […]

Läs mer och anmäl dig →

Den rakaste vägen mellan Norge och Sverige.

Norsk-Svenska Handelskammaren är en organisation med ett enkelt mål: att göra det enklare och smidigare för våra medlemmar att göra affärer och/eller utföra arbete över gränsen mellan Norge och Sverige. I båda riktningarna. Som medlem får du tillgång till samlade erfarenheter och djup expertkunskap kring lagar, regelverk, affärskultur och mer i båda länderna. Ovärderligt för dig som vill arbeta gränslöst enklare. Vi finns i Stockholm, Oslo och Göteborg.

Nyheter

Hur fungerar handel med Norge?

Ett aktivt nätverkande

Möt en av vara medlemmar

Guldmedlemmar

 • Norge är vår största handelspartner och en helt central del för det svenska näringslivet. Närheten geografiskt, gemensam kultur och en sammanhållen historia är faktorer som är väsentliga för en stadig ekonomisk tillväxt.

  Björn Rosengren
  Björn Rosengren Styrelseordförande, NSHK Stockholm
 • Norge og Sverige utgjør verdens kanskje mest integrerte område. Men mulighetene er fortsatt store for tettere samarbeid innen industri, innovasjon og forskning. Klimakrisen, ny teknologi og pandemien skaper behov for enda sterkere integrasjon. Potensialet er stort. Nå må det utnyttes!

  Kai Eide
  Kai Eide Styreleder i NSHK Oslo
 • Norge och Sverige har länge varit varandras viktigaste handelspartners. För Västsverige är relationen ännu viktigare. NSHK Göteborg är nätverket där vi med praktisk erfarenhet möts, byter erfarenheter och skapar nya möjligheter. Har du råd att inte vara med?

  Catharina Olofsson Managing Director, KGH Accountancy & VAT Services AB