Avdelning: Stockholm

Norsk-Svenska Handelskammarens medlemsföretag inbjuds härmed till att nominera en till två medarbetare till ett stipendium för SSE MBA Executive Format på Handelshögskolan i Stockholm med start januari 2021.

Nomineringarna ska vara oss tillhanda (eller insända) före 30 april 2020. Stipendiet täcker programavgiften till ett värde av 495 000 kronor + moms.

Du går in via nedanstående länk för att ta del av villkor och hur nomineringsprocessen går till, samt fylla i nomineringsformuläret.

Länk till stipendiet

Om du inte är rätt person för att nominera till stipendiet, får du gärna skicka detta meddelande vidare till lämplig person.

Lycka till med nomineringarna! Se även en länk till Handelshögskolans hemsida med mer information om stipendiet: https://www.hhs.se/en/education/mba/scholarships/nshk-scholarship/

För frågor angående SSE MBA NSHK Stipendiet 2021 eller programmet, vänligen kontakta:

Karin Wiström, Director SSE MBA, +46 8 586 175 51, karin.wistrom@hhs.se
Helena Bergelv, Program Advisor +46 8 586 175 27, helena.bergelv@hhs.se

Vill ni veta mer om SSE MBA NSHK Stipendiet 2021 eller programmet är ni varmt välkomna till
en informell AW i Göteborg!

Representanter från Handelshögskolan i Stockholm besöker Göteborg, onsdagen den 22 maj, för att träffa deltagare och alumner från Göteborg samt de som vill veta mer om programmet. Det blir en informell AW, en möjlighet att träffas, prata lite och ta en öl eller ett glas vin tillsammans med SSE MBA alumni, deltagare ifrån området och de som vill veta mer om programmet.

Vi träffas i baren på Avalon Hotel, Kungstorget 9, från 17.15 till 18.30 den 22 maj. Du anmäler dig genom att klicka här.

Det finns också möjlighet till mer information och en kaffe onsdagen den 23 maj kl. 8.00 till 8.45, på Avalon Hotel. Anmäl dig här!