NORGE+SVERIGE=STARKARE NATOPARTNERS

Vilka utmaningar får detta för näringslivet i våra två länder?     Sverige och Finlands förhandlingar om fullvärdigt medlemskap är inne i sitt slutskede. Vilka konsekvenser får Sveriges medlemskap för det militära samarbetet i Norden i framtiden?  Vilka möjligheter finns för näringslivet i Norge och Sverige för utvecklat samarbete? Vi har lyckats samla tre av […]

Läs mer och anmäl dig →

Nyheter

Följ oss på YouTube

Här hittar du aktuella filmer från våra webbinarium och övriga arrangemang.

Hur fungerar handel med Norge?

Ett aktivt nätverkande

Möt en av vara medlemmar

Den rakaste vägen mellan Norge och Sverige.

Norsk-Svenska Handelskammaren är en organisation med ett enkelt mål: att göra det enklare och smidigare för våra medlemmar att göra affärer och/eller utföra arbete över gränsen mellan Norge och Sverige. I båda riktningarna. Som medlem får du tillgång till samlade erfarenheter och djup expertkunskap kring lagar, regelverk, affärskultur och mer i båda länderna. Ovärderligt för dig som vill arbeta gränslöst enklare. Vi finns i Stockholm, Oslo och Göteborg.

 • Norge och Sverige har länge varit varandras viktigaste handelspartners. För Västsverige är relationen ännu viktigare. NSHK Göteborg är nätverket där vi med praktisk erfarenhet möts, byter erfarenheter och skapar nya möjligheter. Har du råd att inte vara med?

  Catharina Olofsson Managing Director, KGH Accountancy & VAT Services AB
 • Norge og Sverige utgjør verdens kanskje mest integrerte område. Men mulighetene er fortsatt store for tettere samarbeid innen industri, innovasjon og forskning. Klimakrisen, ny teknologi og pandemien skaper behov for enda sterkere integrasjon. Potensialet er stort. Nå må det utnyttes!

  Kai Eide
  Kai Eide Styreleder i NSHK Oslo
 • Norge är vår största handelspartner och en helt central del för det svenska näringslivet. Närheten geografiskt, gemensam kultur och en sammanhållen historia är faktorer som är väsentliga för en stadig ekonomisk tillväxt.

  Björn Rosengren
  Björn Rosengren Styrelseordförande, NSHK Stockholm

Guldmedlemmar