qqq
 Avdelning:

Datum: 1 juni, 2022
Tid: 16:00 - 18:30

Kallelse till NSHK Stockholms Årsmöte:

Entreprenörskap och familjeföretagande från ett norsk-svenskt perspektiv

Vi kallar till årsmöte den 1 juni kl. 16:00. Efter ordinarie förhandlingar fortsätter vi kl. 17:00 med ett spännande mötestema. Både årsmöte och medlemsmöte hålls i Heckscher-Ohlin rummet på Handelshögskolan i Stockholm.

Professor Lars Strannegård är Rektor för Handelshögskolan i Stockholm. Han kommer att presentera Handelshögskolan med fokus på den strategi och de vägledande principer som skolan följer för att vara en internationellt ledande Handelshögskola med bas i Stockholm. Professor Strannegård kommer även att beskriva några av skolans spännande och aktuella initiativ och strategiska satsningar.

Handelshögskolan har nyligen etablerat en ny och helt unik strategisk satsning på ägande och entreprenörskap i familjeföretag. Under ledning av Professor Mattias Nordqvist, SEB Chair in Entrepreneurship and Family Business, och en världsledande forskare och utbildare inom området familjeföretagande, finns en vision om att bygga ett nordiskt centrum för familjeföretagande (Nordic Center for Family Enterprise) som syftar till att skapa en globalt ledande miljö för forskning och utbildning inom detta område. Detta är något som idag saknas vid de ledande handelshögskolorna i de nordiska länderna.

Med anledning av detta, har vi glädjen av att få bjuda in till en presentation av Professor Strannegård och Professor Nordqvist givet Handelshögskolans nya satsning, samt tankar i relation till värdet av privat ägarskap, entreprenörskap och familjeföretagande från et norsk-svensk perspektiv.

Var: Handelshögskolan i Stockholm, Sveavägen 65 , Heckscher-Ohlin rummet
När: Onsdag den 1 juni 2022, kl 16:00-18:30

Vi garanterar en spännande föreläsning med efterföljande diskussion och enklare servering.

Anmäl dig nedan. Först till kvarn.  Antal deltagare är begränsat.

Handlingarna till Årsmötet sänds via email till anmälda deltagare i förväg och delas ut på mötet

 

                                                                              

Anmälan

Vill du anmäla fler än en person?
Vi behöver namn och uppgifter för samtliga deltagare. Därför ber vi dig antingen dela länken till detta formulär med övriga deltagare eller fylla i och skicka formuläret en gång per person.
Tack för ditt tålamod och varmt välkommen!

Bokningen är stängd för detta evenemang.