qqq
 Avdelning:

Datum: 9 mars, 2023
Tid: 11:30 - 13:30

Har du något eller någon som du söker efter eller vill ha information om? Något som du vill sälja eller dela med dig av? Skulle du uppskatta nya kontakter?

Den 9 mars 2023 bjuder NSHK Göteborg in till en Nätverkslunch med möjlighet till aktivt nätverkande vilket varit ett populärt evenemang för våra medlemmar före pandemin.

Utnyttja det kontaktnät som du har via NSHK.

NSHK har ett brett medlemsregister som inkluderar banker, advokatbyråer och revisorer, mediakonsulter, investmentbolag, tullserviceföretag, ingenjörsbolag, byggföretag, läkare, tandläkare, rekryterare, hotell, restauranger, resebolag, BRG, Företagarna och Norges Ambassad. Medlemmarna representerar allt från stora kända aktörer till mindre specialister.

Ett aktivt nätverkande efter en god lunch sätter fart på det verkliga nätverkandet. På en kvart förstår du principen. På en dryg timme har du möjligheten att knyta många, nya kontakter.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i NSHK och i mån av plats inbjuds gäster via medlemmar. Seminariet är kostnadsfritt men uteblir du utan avanmälan debiteras 500 kr.
O.s.a. senast 3/3 2023. Begränsat antal platser!

Välkommen till en spännande och lärorik lunch.
Plats: Norges Hus, Skånegatan 16, Göteborg
Datum: 9/3 2023
Tid: 11.30 – 13.30

Anmälan

Vill du anmäla fler än en person?
Vi behöver namn och uppgifter för samtliga deltagare. Därför ber vi dig antingen dela länken till detta formulär med övriga deltagare eller fylla i och skicka formuläret en gång per person.
Tack för ditt tålamod och varmt välkommen!

Bokningen är stängd för detta evenemang.