qqq
 Avdelning:

Datum: 6 februari, 2023
Tid: 15:45 - 20:30

Norsk Svenska Handelskammaren i Göteborg tillsammans med Swedbank hälsar dig välkommen till Båtmässan.

Datum: Måndag 6 februari 2023
Tid: 15.45, Programmet startar 15.55 och avslutas ca 20.30 – inkl. måltid och båtmässa.
Plats: Konferensrum Svenska Mässans Konferenscenter
Vägbeskrivning: Gå in genom Hotel Gothia Towers huvudentré. Gå upp för den stora trappan rakt fram. Följ därefter anvisningar på TV skärmar samt våra skyltar.

Agenda för dagen:

  • 15.55 NSHK & Swedbank hälsar välkommen till dagens event.
  • 16.00 Jacob Ryder, Business Manager, Svenska Mässan. Båtmässan i Göteborg är Västsveriges största mötesplats för människor som älskar båt och vattenliv.
    Jacob hälsar välkommen och berättar om båtmässan 2023.
  • 16.30 Mat & Dryck, Jacob ser till att alla som anmält sig till vårt event får en entrébiljett och vi går därefter i gemensam trupp ner till mässgolvet och närmare bestämt till Beach Club i hall D där Båtmässan och Jacob Ryder dukat upp något gott att äta och dricka.
  • 17.15 Båtmässan, efter måltiden är det fritt att ströva runt och titta på båtar i egen takt, efter eget intresse, individuellt eller i grupp.
  • 19.30 Olof Manner, ”Inflation och högre räntor: Kostnadschock för hushållen. En makroekonomisk resa med nedslag i verkligheten.” Olof Manner startar sitt spännande föredrag ca kl. 19.30 i samma konferensrum där vi startade.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i NSHK och inbjudna gäster via Swedbank. Övriga betalar 300 SEK vid entrén till vårt gemensamma event.
Anmälda personer som avbokar senare än dagen före eventet och de som bokat in sig men inte dyker upp på eventet, debiteras med 500 kronor via faktura.

O.s.a. senast 24/1 2023. Begränsat antal platser!
Max 2 personer per företag.

Välkommen till Båtmässan den 6/2
Norsk – Svenska Handelskammaren i Göteborg

Anmälan

Vill du anmäla fler än en person?
Vi behöver namn och uppgifter för samtliga deltagare. Därför ber vi dig antingen dela länken till detta formulär med övriga deltagare eller fylla i och skicka formuläret en gång per person.
Tack för ditt tålamod och varmt välkommen!

Bokningen är stängd för detta evenemang.