qqq
 Avdelning:

Dato: 1 december, 2022
Tid: 17:00 - 19:30

Idag när värdet av vetenskap och kunskap ifrågasätts och freden hotas är Nobelprisets idé kanske viktigare än någonsin. Genom åren har Nobelprisets organisationsstruktur utvecklats och expanderat, med en mängd olika nätverk och institutioner etablerade som har till uppgift att inspirera och sprida kunskap om Nobelpriset genom olika offentliga aktiviteter, utställningar, möten, evenemang och digital publicering.

Dessa externt finansierade enheter har den primära uppgiften att sprida information om Nobelpriset och engagera och inspirera människor runt om i världen genom Nobelpristagarnas berättelser. Entiteterna är: Nobel Prize Outreach och Nobel Prize Museum, båda belägna i Stockholm, samt Nobels fredspris, Research & Information AS och Nobel Peace Center Foundation, alla belägna i Oslo.

 

Torsdagen 1 december arrangerar vi ett medlemsmöte, det börjar klockan 17 med ett besök av Laura Sprechmann som är VD för Nobel Prize Outreach AB.

Nobel Prize Outreach AB ansvarar för Nobelsfärens internationella arbete.

Bolaget sprider kunskap om Nobelprisbelönade insatser och stimulerar intresse för vetenskap, litteratur och fredsarbete i digitala kanaler och genom inspirerande evenemang. Nobel Prize Outreach AB verksamhet finansieras genom partnersamarbeten, som noga väljs ut för att vara av nytta för båda parter.

Var: Kgl. Norsk ambassade, Residensen, Skarpögatan 4
När: Torsdag 1 december, kl 17:00-19:30

Vi garanterar en spännande orientering med efterföljande diskussion och enklare servering.
Välkommen!
Deltagande kräver anmälan. Bjud gärna med en kollega
Anmäl dig nedan.
Först till kvarn.  Antal deltagare är begränsat.

 

Registrering

Vill du anmäla fler än en person?
Vi behöver namn och uppgifter för samtliga deltagare. Därför ber vi dig antingen dela länken till detta formulär med övriga deltagare eller fylla i och skicka formuläret en gång per person.
Tack för ditt tålamod och varmt välkommen!

Bokningen är stängd för detta evenemang.