qqq
 Avdelning:

Datum: 14 december, 2021
Tid: 16:00 - 19:00

Heja Norge!

Vi vill träffa dig som är medlem igen, det var länge sedan nu! Kom till vårt glöggmingel med din partner, vän eller kollega.

När: Tisdagen den 14 december 2021 klockan 16.00
Var: Norges Hus, Skånegatan 16, granne med Filmstaden Bergakungen.
Hur: Vi minglar med glögg och pepparkakor och kanske även en lussekatt! Klockan 16.45 promenerar vi ca 25 meter till våra grannar, Filmstaden Bergakungen, där vi ser den helt nya danska storfilmen DROTTNING MARGARETA (premiär i Sverige 8/12).

Året är 1402 och en kvinna regerar över ett nytt nordiskt rike. Drottning Margareta har enat Danmark, Norge och Sverige i en union, som hon styr genom sin adoptivson, Kung Erik. Unionen är omgiven av fiender och Margareta planerar därför ett äktenskap mellan Erik och den engelska prinsessan Filippa. En allians med England skulle stärka Kalmarunionen och skydda den mot angrepp. Men en konspiration pågår och Margareta hamnar i ett omöjligt dilemma, som kan kosta henne allt.

O.S.A Anmälan senast den 25 november och du anmäler dig nedan. Vi har ett begränsat antal platser tillämpar principen först till kvarn…….

Inbjudan gäller för 2 personer.

Välkommen

Norsk – Svenska Handelskammaren & Kgl. Norsk Generalkonsulat i samarbete

           

Anmälan

Vill du anmäla fler än en person?
Vi behöver namn och uppgifter för samtliga deltagare. Därför ber vi dig antingen dela länken till detta formulär med övriga deltagare eller fylla i och skicka formuläret en gång per person.
Tack för ditt tålamod och varmt välkommen!

Bokningen är stängd för detta evenemang.