qqq
 Avdelning:

Dato: 17 september, 2020
Tid: 17:00 - 19:00

”Slik har jeg opplevd krisen. Hvordan skal vi nå komme videre – ikke minst i norsk-svenske forbindelser?”

– Møt Ole Erik Almlid, Administrerende Direktør i NHO til nytt “After Work”-treff!

Den 17. september inviterer Sveriges ambassade og Norsk- Svensk Handelskammer til nytt ”After Work” for yngre medarbeidere i NSHKs medlemsbedrifter. Denne gangen med toppmannen i norsk næringsliv. Almlid vil fortelle om hvordan han har opplevd krisen i næringslivet etter Covid-19 utbruddet og fortelle om sine planer og visjoner for hvordan næringslivet kan reise seg og hvordan han ser på fremtiden for norsk-svenske forbindelser.

Almlid har vært Administrerende Direktør i NHO i to år. Han er en dynamisk og visjonær leder med store ambisjoner for norsk-svensk samarbeid. Han mener at Norge og Sverige nå må satse på et nærmere samarbeid om kritiske problemstillinger begge land nå står overfor og dermed styrke konkurranseevnen og presentere oss bedre sammen på den globale arenaen. Han tar også gjerne spørsmål om karriereutvikling og andre utfordringer yngre medarbeidere er opptatt av.

Ikke gå glipp av denne muligheten. På grunn av begrenset plass ber vi om raske påmeldinger! Hensyn til smittevern vil bli godt ivaretatt!

Velkommen!

Registrering

Bokningen är stängd för detta evenemang.