qqq
 Avdelning:

Datum: 15 juni, 2023
Tid: 16:00 - 18:00

Kristin Skogen Lund är en av Norges mest erkända företagsledare. Förutom att vara VD för Schibsted har hon flera viktiga styrelseuppdrag inom näringsliv och kultur i Norge och utomlands.

Schibsted är en viktig mediaaktör i Norge och Sverige. Kristin kommer att tala om “Politik, teknologi og tillit – Om Schibsted in i framtiden och möjligheterna i den norsk-svenska axen.”

Norsk-Svenska Handelskammaren bjuder in till en spännande eftermiddag hos Schibsted i Stockholm, som är relevant för er alla med möjlighet till nätverkande!
Representanter från NSHK:s styrelse kommer att finnas tillgängliga för frågor, sparring eller bara ett bra samtal efteråt.

Efter presentationen kommer vi tillkännage vem som blir årets stipendiat i SSE MBA NSHK Scholarship 2023, som vi genomför tillsammans med Handelshögskolan i Stockholm, och deräfter övergå till mingel.

Kristin Skogen Lund är Koncernchef  i Schibsted. Hon har tidigare varit VD för Næringslivets Hovedorganisasjon   (NHO), vice VD för Telenor, lett flera Schibsted-företag och haft positioner i Coca-Cola, Unilever och arbetat vid den norska ambassaden i Madrid. Kristin Skogen Lund har också varit ordförande för NHO och styrelseledamot i bland annat Ericsson och Orkla. Hon har också varit medlem i Global Commission on the Economy and Climate och ILO Global Commission on the Future of Work, och varit ordförande för den av norska regeringen tillsatta pensionskommittén som utvärderade pensionsreformen.

Skogen Lund är ordförande för European Tech Alliance (EUTA), ordförande för Oslo Filharmoniker och sitter i styrelserna för Mozilla och AutoStore.
 Hon har en MBA från INSEAD och en kandidatexamen från University of Oregon.

Anmälan krävs – senast 13 juni (se nedan)

Datum: 15 juni , 2023
Tid: 16:00 – 18:00
Plats : Schibsted, Kungsbrohuset, Västra Järnvägsgatan 21, 111 64 STOCKHOLM

Anmälan

Vill du anmäla fler än en person?
Vi behöver namn och uppgifter för samtliga deltagare. Därför ber vi dig antingen dela länken till detta formulär med övriga deltagare eller fylla i och skicka formuläret en gång per person.
Tack för ditt tålamod och varmt välkommen!

Bokningen är stängd för detta evenemang.