Norsk-Svenska Handelskammaren

Inbjudan: The Defining Moments

How to best prepare for the moments that define history

In partnership with the Royal Norwegian Embassy in Stockholm and Norsk-Svenska Handelskammaren, the Stockholm School of Economics is proud to invite you to this special event where you will hear from Nicolai Tangen, CEO at Norges Bank Investment Management.

Nicolai Tangen is responsible for the management of the Government Pension Fund Global, including the daily operation and the development of Norges Bank Investment Management. Previously, he was Chief Executive Officer and Chief Investment Officer in AKO Capital, which he founded in 2005. He also set up the AKO Foundation in 2013, which supports charitable initiatives to improve education, promote the arts and mitigate climate problems.

Please note that spots are limited and registration is required at the link provided below.

WHEN & WHERE?
Wednesday, March 23, 2022, 9:45—10:30 in the Aula, Handelshögskolan i Stockholm, Sveavägen 63, Stockholm.

Light refreshments will be served after the presentation.

Read more and register here.

Norrmän gränshandlade för 9,3 miljarder 2023

2023 uppgick norrmännens gränshandel i Sverige till 9,3 miljarder kronor enligt SSB (Statistisk Sentralbyrå) som är en branschneutral institution och den centrala myndigheten för utveckling, framställning och förmedling av norsk

Läs mer »

1 år med Talentnettverket

Deltagarna i Talentnettverket 2023 har nu utvecklat relationer, kunskap och lärande under ett års tid. Det sker någonting alldeles speciellt när 30-talet talanger från vitt olika branscher möts, delar kunskap

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide
 • Christian Angell
 • Eurocredit AB
 • Dnb ASA

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00