Norsk-Svenska Handelskammaren

«Hva skal Norge og Sverige leve av i fremtiden – og hvordan skal vi lykkes?»

Hvor godt er Norge og Sverige forberedt for å få nye bedrifter og næringer ut på verdensmarkedet? I en samtale med Andreas Ericson, direktør for bærekraftig finansiering ved Svensk Exportkredit, og Ivar Slengesol, direktør for strategi og forretningsutvikling i Eksportkreditt Norge, ser NSHK på hvilke virkemidler vi har til rådighet i konkurransen om verdensmarkedet. Begge land skal gjennom en omfattende omstilling av næringslivet. Nye produkter skal utvikles og eksporteres og hele samfunnet skal møte klimakrisen. Makter vi det på så kort tid? 

NSHK Stockholms årsmöte i EU-valets tecken

NSHK Stockholm genomförde sitt årsmöte planenligt 29 maj i Priority´s  nya lokaler. Årets tema var det kommande EU-valet där Torbjörn Sjöström, VD på Novus gav en uppdatering om opinionsläget i Sverige inför valet och där

Läs mer »

Följ vårt nyhetsbrev

Våra nyaste medlemmar

 • Intendia AB
 • GK
 • Metaforce AB
 • Vidar Gundersen
 • FG Sweden AB
 • Reitan Retail AS
 • Fonus as
 • Color Line AS
 • Heidelberg materials
 • Kongsberg Defence & Aerospace AS
 • BAE Systems Hagglunds AB
 • Folketrygdfondet
 • Bjarte Eide

Kontakta oss

Oslo | John Creed

john@nshk.no
+47 92 89 74 25

Stockholm | Pål M. Jebsen

pal.jebsen@nshk.se
+46 705 91 93 70

Göteborg | Patrick Strömsnes

info@nshkgoteborg.se
+46 730 29 88 00